2 org ank

Sy ade dua org ank keduanya lelaki...selang setahun usia mereka...suami sy kerja x menentu...stiap hri sy uruskn ank sndiri...kuaga sy jauh...yg slalu melawat sy hujung mggu kak ipar sy dan ank mereka...soaln sy, kak ipar sy ni benci ke dgn sy...?sbb stiap kli dtg ade je nk slh kn sy tentang uruskn ank...itu xkne la, ini xbtul la...kdg2 tu fedup...dy seolah nk kata sy ni xpndi jge ank...klu xpndi rsenya da xde kot ank sy ni kt dunia..*maaf skit hti sgt* tu ke tnde kak ipar sy benci kt sy ?

2 Các câu trả lời

Jenis kak ipar xsedar diri tu.xyah dengar ckap dia tu sis.buat Hal sndiri je la.anak sis,sis tahu segala baik buruk anak.