doc tulis missed misscariage, tapi...

Sy ada check ke klinik untuk kesekian kalinya.. Doc refer sy ke hospital untuk buat tvs.. Sbb baby heartbeat dh tkde. Dia tulis missed misscariage, tp bila sy check guna upt still naik double line. Dah 3 kali sy buat check since doc ckp sy misscariage. First sy check pd 26/12 , lps tu 4/1 , and now.. Masih lg double line. Hospital ada bagi appointment untuk buat tvs esok pagi. Saya ragu.. Betul ke sy missed misscariage? Tp sy tkde bleeding/ sebarang sympton misscariage mcm sakit perut atau apapun . mohon pencerahan ... Sy buntu..

doc tulis missed misscariage, tapi...
19 Các câu trả lời

My aunty pernah gugur tanpa bleeding atau tanda tanda. Dia masuk toilet nak kencing esok lusa tu dia pelik so dia buat scan, doktor kata dia gugur. Tinggal kantung aje. Hm,

Hormon HcG tu masih presence dalam badan kita walaupun gugur. At least akan amik masa 2-3 bln juga.

Hormon hcg tu still ade even dh miscarriage .. Lama2 nnti akan pudar... Stay strong ya mommy

Hormon hcg masih ada dlm badan walaupun dah gugur. Sbb tu masih +ve.. ambil masa unk hilang.

Sudah berapa minggu sis..n ada tanda2 misscariage ke mcm spotting or kram..or anything..

Kena tanya pd yg pakar. Esok ada temu janju. Awa tanya je dkt situ

Pergi scan dkt klinik swasta dulu.

Semoga tiada apa2x sis..

Stay strong sis...