Keputihan normal ke

Sy 7week..tdi rase mcm lendir keputihan..tpi sikit je...normal ke..kekuningn mcm tuu...

2 Các câu trả lời

Keputihan waktu mengandung memg normal kalau jernih dan tak banyak. Kecuali bila dah makin sarat baru keputihan tu akan lebih sikitla disebabkan hormon. Contohnya, time penat atau banyak jalan keputihan tu akan keluar tu normal. Jadi tak normal x boleh ada warna sampai kekuningan hingga kehijauan macam tu. Bahaya wak takut GBS. Ada gatal tak wak?? Kalau ada gatal2, bau busuk atau sakit time kencing cepat2 pergi klinik. Nanti akan dapat ubat.

2y trước

Mungkin hormon tu.

Normal. Tapi kalau ada bau tak sedap, gatal2, kena jumpa Dr ya untuk rawat.