KEPUTIHAN NORMAL KE ATAU APE?

Semua, sorry gambar macam kotor sikit,nk tnya ni keputihan normal utk ibu mengandung atau ape?? Sy baru 7week kandungan,,tq

KEPUTIHAN NORMAL KE ATAU APE?
5 Các câu trả lời

Saya pun macam ni tapi lagi sikit daripada awak, langsung tak gatal. Ingat nak jumpa doktor tapi appointment bukak buku pink lagi 3 minggu 😥 so saya amalkan yoghurt je sekarang 😅

Kalau pergi hospital. Doc akan bagi ubat masuk dekat vigina untuk kurang kan keputihan.

selagi tak gatal atau keputihan tak mcm tisu basah/serdak tu, keputihan tu okay

better tunjuk dr... nnty dr akn wat swab c&s... ngn pap smear...

Awak banyak makan manis kan ?

1y trước

harum manis??sy xmakan harum manis,,sy makan mangga masam yg kecik tu jee