Tanda bersalin

Sy 38w 5d... Dh 2 hrii duk mmbuang.. Too tnda bersalin keee yaaa.. #firstbaby #ingintahu #seriusnanya

2 Các câu trả lời

Iya mommy. Ia salah satu tanda2 nak bersalin. Depends pada individu. Macam kawan saya, malam sebelum dia bersalin, dia cirit-birit. Semoga dipermudahkan urusan dan selamat semuanya ye mommy. Aamiin 🤲🏻 #TAPsupermoms #TAPactiveusers

3y trước

tq sis sudi bgjwpn...tp sy dh slmt berslin buln 3 lg..hehehehe

ya

3y trước

tq sis sudi bgjwpn...tp sy dh slmt berslin buln 3 lg..heheheh