Haii,perlukan kepastian

Sy 25mggu da, semalam kluar discharge putih susu,ni hari ni keluar brown pulak,tp xbyk,mcm line 1inci.normal ke mcmtu atau kene ke hospital?

2 Các câu trả lời

faham, sbb mmg ada buat kerja pon pagi tu,tgh hari perasan ada discharge tu, ni da 2hari rest da xde da discharge ape²,baby pon dlm ni aktif bergerak

hai mommy. maybe mommy boleh kurangkan aktif dan lasak. banyakkan rehat. incase kalau mommy rasa risau dgn keadaan baby,boleh ke klinik utk check ye