Brown discharge

Hi mommies, sy nk tnya ada x mommy2 sekalian yg ada mengalami benda yg sama? Sy skrg sdg pregnant 25 weeks. And ada brown discharge cmni. Brown discharge ni asyik kluar kalau bergerak sikit mcm buat kerja rumah.Tanya nurse n doctor ckp ni mcm darah lama. Tp risau jugak la kalau asyik keluar. Sy ada pegi scan utk check baby ok x. So far semua ok.

Brown discharge
1 Trả lời

Saya ada. Masa baby masih kecil dlm perut, pergi klinik so far scan mmg baby okay sihat. Alhamdulillah dh selamat bersalin. Maybe kurg kan lasak. Tapi saya lasak kaw kaw x keluar pun, time santai2 dia ada hehehe pengalaman :)