nakk tanya

Sy 15weeks sy selalu sakitt dekatt bawah ... Nakk jalan pun ssahh .. Sakitt dia tuhh lain mcm jee .. Kdang2 sebelah kanan ..kadang2 sebelahh kiri .. Nakk bergerakk mmg ssah n sakitt .. Normal ke ?? Mcm mna nk atasi mslah nie ..

1 Trả lời

Normal sis ank pertama saya begitu smpai bersalin tpi kuat berjalan walau sakit baby saya besar lagi 😊

5y trước

Gosok gosok sis tmpt sakit tu saya buat mcm tu dan jangan pakai seluar ketat