sy hamil 10 minggu...blh minum air kelapa tak?

Sy 10 minggu blh ke minum air kelapa

83 Các câu trả lời

Biasa sy dgr 7bln ke atas baik mnum air klpa tu. Sy pon 10w skrg. X berani

Saya 15 w baru minum air kelapa.. beli kt kedai.. yg pasti xad Gula lah..

boleh je sis..sy minum je tp tkde la banyak..sekadar melepas tringin je

mgkin ikot org kot sis..sy dri awal pregnant mnum je..xada msalah pun

awal2 hr tu ade sy mnum..tp sy alahan xleh nk mnum sgt keluar balik..

sy minum hrtu ok jer.. nenek sy belikan.. 🤣🤣 minum ms berbuka..

air kelapa mmg elok . tapi dia hilangkan khasiat dalam badan kita .

x blh sis..

3y trước

rmai yg ckp xbole, sbb kandungan masih awal

sy minum ok je tp bkn semata air kelapa sy campur dgn air biasa

Saya Asal Minum air Kelapa Mesti muntah balik skrg da 11 weeks