Air kelapa

Mommies semua blh tau x berapa bln blh stat minum air kelapa?

13 Các câu trả lời

Awal preggy tu teringin minum je tp jgn byk sgt. Tp bila dah msk 32 weeks tu dah blh ambil selalu bagus for mummy n baby.

Akk dh mula minum dr 5bln..dlm 1 bj kelapa yg rm5 tu blh bahagi 3..3 kali minum.

Ikt pda kthanan bdn..sya awl kandungn dh mnm..smpai nk tnggu brsalin pn mnm jgk

dari 1st trimester masa 10w sy minum sampai skrg 30w4d pon minum 😅

Minum jelaa kalau rasa nak minum. Asalkan jangan banyak sangat.

7 bulan ke ats, awal2 tu boleh je minum, tapi jgn banyak..

Sy start minum masuk 2nd trimester. 2x dlm seminggu.

Sy 11w dah minum.. Takboleh minun ke? 😅

saya masuk 8 bln lebih kerap minum ...

Dari mula² preggy 😊