Minum air kelapa tawarkan khasiat ubat

Korang nk tanya. Mcm kalau mkn new obimin pagi kan. Sy biasa ambik pas subuh. Lepastu breakfast jam 10 mcm tu. Pastu sy kerap jgk minum air kelapa ptg2. Betulke air kelapa ni blh tawarkan khasiat obimin tu. Mksudnya bby xdpt apa2 khasiat dri ubat tu ke? Walaupon jarak waktu mkn ubat n minum air kelapa tu jauh gila. Risau plk sbb xpernah skip ambik obimin tapi selalu jgk minum air kelapa. Benda ni betul ke mitos korang. Sy baru tau.

2 Các câu trả lời

Sy pon pernah terbaca jgk bkenaan dgn nie..tp sis jarak kn pgambilan ubat dgn air kelapa..bagi sy ok xada masalah..sama macam ubat xboleh dminum dgn susu..kena jarakkn jgk xsalah sy..

12mo trước

haah mmg jarak jauh sgt dh. tapi risau kan.

Mitos