ingin tahu

Susu utk ibu2 mgandung y mne terbaik yea..and usia kndungan bpe bln ibu2 start mnum..

2 Các câu trả lời

Masa awal pregnant saya minum susu biasa Dutch lady tu je, lepas dah masuk 10 week doktor suggest minum susu ibu mengandung. Doktor bagi sample enfamama perisa coklat. Sampai sekarang dah 20 week saya minum susu enfamama tu, rasa pun sedap. 😊

Ooyeke..sy de mnum ducth lady gak tp tu pi bli y jnis btol pnya..cpt hbs..

5y trước

Takpe, lagi banyak minum susu masa pregnant lagi bagus. 😌