susu

Susu tepung ape mlep tuk ibu mengandung..

10 Các câu trả lời

Sya minum susu segar je HL punya jernama ... Sebb misi x galakkan minum susu tepung gula tinggi

Saya minum susu maez coklat dan anggur 😋

5y trước

Tq😁

Minum susu segar sis

hi goat free sugar

Similac mom

Klau sya pula sya beli d farmacy 1 produk keluaran taiwan tp halal d utamakan..susu tu bagus semasa sya mengandungkn ank sya yg ke 3 tu slama sya mengandung hb ok ,sakit pinggang sya rasa x da buat kerja pun senang..lg syiok ketika sya melahirkn x rasa sakit pinggang..ank kluar pun skjp jak doktor pun geleng kpala.dia ckp kn bagus klau ada ibu melahirkn begini...senang kerja..hihihi...

5y trước

Ok sis..

Susu kambing. Cap hi goat, alhamdulillah saya consume untuk kedua dua anak saya dan tiada jaundice lansung.

Anmum

Sy minum fresh milk n susu fernleaf...

5y trước

🙂

saya minum everyday.. boleh naikkan hb saya

5y trước

welcome 😊