Susu Enfamama

Susu ni memang berkepala ke kalau bancuh. Mcm dah expired. Tapi exp date 2023

Susu Enfamama
2 Các câu trả lời

Maksud sis berketul ke bila bancuh? Susu yg ada prebiotic nie kena bancuh guna air suhu bilik dahulu. Kalau nk panas, bancuh sikit dahulu dgn suhu bilik, kacau bg sebati br letak air panas. Kalau bancuh straight air panas, mmg akan berketul.

2y trước

Kalau sis bancuh air panas terus, probiotic dlm susu tu (khasiat- khasiat) dlm susu tu dah x de. Sis minum susu pun x dpt khasiat susu tu. Okay sama2.