Kurangkan scoop susu

Hai, sy just nak tanya. Xpe ke kalau kite kurangkan kan scoop susu. Contoh dekat belakang dia tulis cara bancuh letak 6scoop susu tapi sy just letak 4scoop saje. Sebab kalau sy buat 6scoop xboleh telan, rasa terlalu manis. Sy minum susu Enfamama.

2 Các câu trả lời

nurse pesan jangan . ikut je apa yang tulis tu . contoh : air 5 , susu pon 5 scoop . sebab kalau lebih air dari susu . anak tak kenyang , anak cuma akan kenyang air je . kalau seimbang , its okeh . kalau susu lebih dari air pon tak boleh . boleh buat anak sembelit .

2y trước

Ok. Thank you!

aritu sy gune anmum..doc sndri y suh kurang scoop

2y trước

Kira boleh laa ni? Ok, thank you!