susu mana ok utk pregnant?

Susu mana ok utk pregnant ye? kalau boleh tak nak yg manis,risau kencing manis plak ?

4 Các câu trả lời

sy minum susu biasa je..susu hl & dutch lady je..alhamdulillah..so far okay, takde kencing manis..kena byk minum air masak 😊

5y trước

aah..nti g checkup, cuba tanya doc..hehehe..sy minum susu ikot sukati..bkn hari2..hehehe 😂

saya minum susu kambing wildan ..alhamdulillah kencing manis,darah tinggi dan hb semua cantik

5y trước

welcome ...😗

sy mnum hl je.. tu pon kurang.. tekak x blh trima susu plk.. hurmm

5y trước

huhu sama la kita.. sy pksa diri mnum susu, byk kali tukar jenis susu sbb muak 😅

Sy minum susu kotak biasa je. Yg Dutch lady tu

5y trước

sy mnum jgk yg kotak,full cream dh rasa muak,yg coklat dktr ckp punca hb turun 😪