susu kambing

Susu kambing apa yang terbaik untuk ibu mengandung?

2 Các câu trả lời

Saya mnum yg nie.. mmg recommended... wlaupun sy miss makan ubat klinik.. tp bila consume yg nie... hb mmg cantik.. hb makin naik.. rsa brtenaga... cpt membuang air bsar.. dan sedap😊

5y trước

https://www.facebook.com/Kurma-Delima-Hazel-Mocha-Hazel-821985991496058/ Sis cuba tekan link tu... dy bawa ke page yg jual susu tu

Sy mnum susu kmbing Mamadil..rse sedp..bnyk khasiat plk tu... 1 fmly bleh mnum.. Cer crik kt Google sis...

5y trước

Most wc😁....