semasa mengandung boleh minum Susu kambing ke?

Bolehkah ibu- ibu semasa mengandung Kita minum Susu kambing?

semasa mengandung boleh minum Susu kambing ke?
2 Các câu trả lời

Boleh je sis.. X ada masalah rsenye.. Saya dlu x boleh telan susu lembu.. Saya mnum susu kambing je.. Jenama lazz.. Dri awal pregnant smpai lh dh bersalin.. Dh bersalin saya minum pula susu karihome sbb ank kuning.. Alhamdulillah.. Kuning cuma 6 hari je..

Saya mmg minum susu kambing dari awal pregnancy. So far ok je. Tanya Dr pun dia kata ok. Asalkan kita ok & takde high sugar content