susu kambing

susu kambing apa yang sesuai bagi ibu hamil 34weeks ada kencing manis ?

12 Các câu trả lời

Sy minum hi goat. Tp waktu bsp jgn minum sbb sy minum bacaan naik 6.4 😆 bila tny dokto, dokto kata susu kambin berlemak. Dia blh minum hr biasa tapi kalau masa bt bsp baik minum susu low fat ja.

Aritu sy ada tny nurse psl susu kambing elok ke x waktu preggy, tp nurse ckp klu x de kencing mnis blh amk.. tp klu ada better stop tkut nnti bacaan lg tggi.

Org kata susu kambing tak bagus minum, panas katanya..saya dah habis sekotak lazz kurma..sedap..nak order lagi takut pulak..

Sy minum nie . . Klu susu kambing sohih kena order , klu karihome , kat pharmacy pun ada jual . . 😁

Sy minum susu kambing ar rayyan...cmpuran kurma dan delima....xde gula.sb 2jam lpas mnum sy chek gula xtinggi.

Minum susu LAzz ...da original n kurma. Sedap xbau hamis kambing pun. Susu Higoat pun boleh jgak.

5y trước

sebelum ni minum susu lazz yg original jugak tapi doc suruh stop dulu .

fresh milk takde gula sis. try farm fresh, sedap. susu kambing sy tak reti minum. 😅

Saya minum purenut. Beli dekat farmasi. Memang takda gula

Saya minum susu kambing hi-goat

Sy minum lazz susu kambing perisa kurma.

5y trước

Ok baik, trima kasih ya