nak tnya..susu apa yg bagus untuk ibu hamil ye?kebanyakkan susu utk ibu hamil ni byk kndungan gula..

susu ibu hamil

22 Các câu trả lời

Sy minum susu low fat sis. Dutch lady. 7 bulan start minum susu kambing wildan/lazz. Anak lahir tak kuning 😃

5y trước

Setiap hari sekali.

Saya minum susu hl je. Sbb doc tak galakkan ibu hamil amik susu mengandung. Sbb kandungan gula tinggi.

5y trước

Iyaa susu hl yg kotak tuu.

Minum fresh milk mcm Farm Fresh. Xminum susu khas utk pregnant pun xpe. Janji minum susu utk tmbh kalsium.

nurse sy suruh beli susu dutch lady kotak tu je. susu ibu hamil nii bnyk gula dia kata 😅

5y trước

betul3. sy minum dutch lady kotak low fat. setiap pg mesti cramp betis. since minum terus okey.

Dutch lady,low fat.. Elok sgt.. Kalau ade kncing manis pun better take this one..

2y trước

hi , nak tanya susu ducth lady low fat tu kotak punya ke

boleh minum susu segar low fat . yg ni sesuai utk pesakit ada kencing manis

Frisomum...bagus sangat...untuk gdm.pun bagus..tapi sy x Ada gdm.

3y trước

Kening manis

Minom susu segar je... farm fresh ini baru lh susu segar!

Sy mnum fresh milk.. Tu je mampu telan.. Huhu

Susu enfamama perisa vanila ok sedap ♥️