Hai mommy semua, boleh x cdgkan susu formula yg mana sesuai utk ank ezcema, skrg dia dah 3thn dan tq

Susu formula utk anak ezcema

5 Các câu trả lời

Rasa 3thn xpyh susu dah kalau dia dh mkn real food..ank sy nk masuk 2thn pn dh krg mnum susu sbb dia dh mkn nasi.misi pn gtau dia bnyk mnum susu pn dh xpe..tp kalau awk nk bg susu utk jenis kulit ekzema susu similac je yg sy tau sesuai utk ekzema ni

4t trước

Ank sy mmg jenis suka mkn mgkin juga sy bg mkn vitamin..sy bg scott emulsion sekali sehari.sama2 awk😍

anak sye 3y+ jugak n eczema + picky eater, so mmg masih mnum susu lagi. dari baby smpai sekarang masih guna susu dutch lady 123 plain. sye pernah bg dia susu kotak tu die reject 😂. sis dh cuba brand dutch lady ?

Maaf tanya, anak awak ada masalah untuk makan tak? Kalau takde, tak perlu susu dah untuk umur 3 tahun. Lengkapkan pemakanan dia. Susah untuk bagi cadangan sebab kena try and error. Anak awak eczema apa?

4t trước

ok.,tq mommy inshaa Allah sy cb ☺️

susu formula utk baby je. dah 3y tak payah susu formula. anak ada alahan dairy ke mmg susu je problem?. cheese yogurt dll?

4t trước

alahan dairies products la citenye ni. oh btw psp anak sy ckp kena kurangkan susu utk bantu anak lebih mkn, kalau tk dia kenyang susu je lagiii tk mau makan. nk putus susu bdn tk perlu susu formula puan..

klu susu kotak mcm dutch lady, farm fresh anak ok x?