Hai korg,saya mumy ank first..saya buntu nk bg susu formula yg bajet tak mhal sgt..korg blh suggest?

7 Các câu trả lời

cuba bagi yg murah dulu. klu yg murah ok,baby tak ada prob. terukan je. pengalaman sy masa first baby,cz susu badan sy sikit,baby tak puas minum. sy buntu,terus bagi fm. yg murah. alhamdulillah baby ok je minum,umur 2 tahun dia dah tak nak susu,cz dah makan, skrg anak dah nak masuk 4 tahun 😁

10mo trước

itulah sis,rasa mcm thu jugak..nk beli yg kecik dulu nk test yg murah pnya,kalau ok serasi boleh laa teruskan.. harap serasi laa...💞terima kasih comment

sy try dupro. yg kotak tu je 300mg. tp x ssuai. tukr plk dutcy baby. pn x ssuai. skg try similac.🥹blm nk try lg yg mhl2 😂try yg murah2 dluu hehe.. klw x ssuai jg, bru sy go pergi try yg mhl sikit, enfalac

10mo trước

ooo elok ya enfalac turunkn kuning. ? sbb bby sy dh nk sbulan msi kuning.prolongue jaundice dh 😭.

sekarang saya bg anak minum Enfalac... tapi harga diaa boleh tahan😭ada tak yg smaa seakan mcm susu ni.. takut jugak anak saya tak mahu susu lain.. itu yg risau..

Ibu saya kata better try yang murah dulu kalau baby tak sesuai baru try yg mahal sikit . So saya bagi dutch lady dulu .

10mo trước

Alhamdulillah setakat ni anak saya okay lagi . Berak kencing semua okay . Dia ikut jenis baby jugak awak .

susu fm ni kne try n error sis.. bleh try susu yg murh dlu.. klu x serasi bleh tukar.. tiap baby lain2..

10mo trước

enfa mmg mhl sis.. sy skrg pon beli similac inte p.. murh ckit dr enfa.. ank sy so far ok je.. ank yg 1st dlu mnum susu snow..

cuba try lagtogen klu baby okay bole continue.

10mo trước

ramai ckp ok... nnti nk try tgk... tq sis comment

Dupro atau dutchbaby sis

10mo trước

ramai ckp ok.. nnti nk try tgk..harap serasi laa...☺️ tq sis comment yer