Tambah berat baby

Susu formula apa sesuai untuk tambah berat baby..anak sy boy , 9m berat 7kg… graf kuning

3 Các câu trả lời

cuba try bg appeton baby drop. anak sy tiap bulan naik x sampai 1kg, lepas bg baby drop, skrg makan pn berselera . berat, tinggi n bmi normal. lepastu menu makanan anak kalau boleh cukupkn zat protien n karbohidrat. kalau nak tukar susu pn nak kena try n error jgk tu sbb lain budak lain penerimaan susu tu .

x kisah yg penting susu ssuai dgn baby. sbb anak sy minum dupro elok je berat naik cantik. skrg 16m dah 11kg+. n anak kena cukup tido jugak. x cukup tido pun boleh kacau berat. sllu prnh dgr org ckp susu pediasure bagus utk naik berat tp mahal sikit la

Anak dah mula makan try ikhtiar naikkan berat badan anak dgn makanan juga. Susu still sumber no 1 tp benda2 lain pun contribute juga mcm zat dlm makanan, kekerapan tidur