susu fomula

susu fm apa yg ble bg baby bambam n naik berat

4 Các câu trả lời

Saya bagi anak saya minum susu lactogen start umur 2 bulan. Setiap 2 jam bagi susu. Tak perlu tunggu baby merengek baru nak buatkan susu. Baby tido pun saya susukan bila da sampai 2 jam. Buatkan susu dlm 2 oz mcm tu. Sampai umur baby saya 2 tahun cantik je perkembangan berat badannya. Tak pernah turun even baby saya warded sebab muntah berak. Doc pun puji je sebab baby tak dehydrated sangat dan kurang berat time tu.

4y trước

Even dh start makan pun kena bg setiap 2 jam ya

Ank sya stop susu badan umur 1thn 7bln sy bg dugro 3 perisa asli 4kali sehari tp makan pun selera je dia, an nasib juga dia xmemilih makanan..sebulan xbalik kg. Bila balik nenek atuk sume kata mcm pelampung da asik nk kna gomol je..tp kalau susu utk baby sy kurang pasti.

anak sy minum s 26 bambam jadinye pastu stop bg lactogen..hehe takut bambam sgt bila dh besar kecik.blik.bdn sbb tggi

5y trước

S26 gold ke yg biasa tu?

Enfalac