mumy

Susu dah kurang...rasa mcm dh nk stop...so pe yg patut sy buat ye

2 Các câu trả lời

Kalau sis masih lg ade niat nk susu kn baby terus kn je.... Sbb susu ni dtg dr kita jugak... Klau kite mmg niat nk susu kn baby insyaallah akan keluar susu... Fikir positif and usaha... Byk tips2 utk tambah susu badan... Klau sis x kje lg sng nk buat tips2 tambah susu... Mcm sy susu mmg x bpe nk keluar dh sbb rse mcm dh malas nk bg... Lg pun sy kje... Penat sgt kdg2... Apa2 pun berbalik kt kite juga... Niat tu penting

Mummy df atau pam susu? Kalau df macam mana tahu susu kurang? Kalau df, teruskan df. Kalau pam, jaga waktu pam. Pastikan jarak tidak terlalu lama. 3jam sekali. Jaga makan, minum. Makan makanan yang berkhasiat. Ingat more demand more supply.

5y trước

Boleh mkn pil mamom x...