Bole letak susu fm sikit dlm bubur bayi tak?

Susu bdn tk ada

2 Các câu trả lời

kalau dlm bubur kurang sesuai. kalau masakan bertumis boleh. mcm awak nak buat masak kurma ke. spaggeti ke. gulai ke. boleh. nk lagi mudah awak letak susu full cream je. bawah setahun susu full cream kena masak lalang mmg awak masak jd boleh campur. masakan yg creamy2 boleh campur susu

FM boleh letak dalam makanan baby. Tapi kena tengok kesesuaian. Letak dalam bubur baby kurang sesuai. Nak letak dalam puree buah atau vege sesuai.