Baby 2 bulan menyusu setiap 1 jam..normal ka?baby guna susu formula sbb sy xda susu badan suda

Susu badan sy sikittt ja

6 Các câu trả lời

Mungkin bukan lapar/haus tu sis. Boleh jadi baby mengantuk pun dia mau nangis dulu atau perut dia kembung. Kasi gap 2 jam aa sis kalau baby minum 2oz. Takut dia overfeeding pun sama juga, itu baby pandai menangis juga sbb terlampau banyak minum….

Kenapa bagi setiap sejam? berapa oz per feeding? bayi menangis bukan sebab nak susu sahaja, kdg perut kembung, kdg nak di dodoi, byk faktor...

Demand baby setiap susu berapa oz? Setiap sejam bagi berapa oz tu? Baby memang nangis lapar mintak susu ke?

knp x feed on demand ? cluster feeding ke ?

Berapa oz sis bagi susu?

Kenapa bg setiap sejam?