Ape susu y sesuai bgi anak sebulan ye,y bgs untuk anak,bgi pendapat kepada sye

Susu badan kurung

8 Các câu trả lời

Kne try and error. Perut ank2 x sme ya mom. Ank prtama sy ssuai dgn s26 gold. Bg kat ank ke2, cirit pulak. Beli je dulu pack2 kecik. Klu ank ok, x meragam, x kmbung, berak ok. So blh teruskan. Mcm sy ank ke 2 puas sy try mcm2 jnis susu. Cirit, kmbung, sembelit, muntah bagai. Last2 bg lactogen je. Ok trus 😄

Hard to say sbb stiap baby penerimaan susu formula lain2..maybe org byk recommend 1 brand tu tp blm tentu baby sis sesuai tkut sembelit ke ape..try n error..try beli pek kecil dlu tgk bbrapa hari ok ke x.. & slalunya org akn start by try pkai brand yg murah dlu

kalau bb susu ni kena try n error sis . ada yg okay dgn susu mahal ada yg okay dgn susu murah . lain baby lain penerimaan dia. sy ada anmumlac step 1, nk bg free je. kalau sis stay shah alam boleh cod je.

2mo trước

sye dket selangor sis

atas anak jugak sis. ada anak boleh susu mahal, n ada anak boleh susu murah. mana2 pon sama je kene try n error sis. anak saya sesuai dgn enfagrow. susu dupro,s26 dgn snow anak saya cirit birit

try lactogen dulu...kalau Ada extra budget NAN PRO...pantau najis Anak penting Bila start Susu formula..

kena try and error sis. tapi boleh try dari yg murah ke mahal. kalau saya, my first choice is Lactogen ☺️

2mo trước

owh ok miss baik,

kalau nak murah dan berkualiti amik la lactogen ,, anak sye Alhamdulillah serasi dan xpenah tukar

2mo trước

susu lactogen memg bgs ei dri dlu sebba ade je anak buah sye dri kecil smpi ke bsr mak dia bgi susu lactogen tpi x tw la pla klu ank sendiri kan

try and error. bgantung pd penerimaan bby. and cari yg mudah dpt bila emergency.

2mo trước

okey miss kasih byk²