susu

Susu apakah yg puan2 minum? Sy dh almost 3bulan..tp kadang2 je minum..sy xsuka susu...blh bg cdgn susu yg xloya tekak x?

54 Các câu trả lời

susu rizqi mamadil.. sedap.. manis gula nano, xde gula putih.. ada 3 perisa, vanila strawberi n cokelat

sy dulu minum susu sy sembelit...xnk bby sy xde kalsium,sy amalkn vitamin kalsium shaklee...smpi bsalin.

Tak minum susu pun tak apa. Saya amalkan pil kalsium dan vit c jenama blackmores masa preggy.

Annum Coklat kurg gula saye beli yg pek kecik ade 7 rm25 . Rase diaa sdp . Ketagih🤣

beli susu kurma..sy byk minum susu tu dr minum susu inu mengandung..tak masuk tekak..

Saya minum susu HL low fat .. sedappp rasa mcm vanila sikit ..😋

Susu low fat/sugar pure farm...minum time sejuk skit..takde la loya

Try susujuna. Sedap. Kalau tak lalu boleh ambil supplement calcium

Sy mnum anmum tp mnum skali sehari je sbb risau brat bdn naik byk

Sis boleh minum choc flavor yg annum punya. ❤️