Susu formula

susu apa yang sesuai untuk bayi baru lahir...

10 Các câu trả lời

Kesian anak.. Sy pn sme.. Dah cuba nk full bf.. Tp harini first checkup.. Nurse pn cadang campur susu formula.. Anak xpuas mnyusu.. Skali mnyusu badan lama sgt. Kdg tgh mlm smpai ke subuh hisap susu bdn je.. Sy xtau sbb xde susu atau baby skadar nk isap.. Suami yg xbg susu formula. Tp td dia tpaksa beli sbb sy ckp nurse suruh campur.. Kesian baby.. So dia pn akur.. Bru nk cuba susu formula..

Kena try n error.sy tukar susu dah 3 kali.1st enfalac,2nd nan pro n last ni frisolac.frisolac ni mcm ngam dgn taste dia.

Baby baru lahir sesuai ka bagi minum susu Lactogen langkah 1 ? Susu bdn x cukup... Risau..

5y trước

Boleh... Anak sy pun minum lactogen dr lahir...tapi tgok baby jgak... Klau x suai ngn lactogen bleh try susu lain pulak... Baby ni lain2

Sebaiknya susu ibu..tp lau xleh juga mcm sy..sy bg s26..

Kat hospital selalu bagi similac @ enfalac

You can try Friso Gold 👶🏼🎉

I give my baby, Karihome

Anmum @ Similac@ dugro

Nan pro

Prem ke ??

5y trước

susu badan tak cukup.. doctor suruh bagi susu formula sebab anak tak puas menyusu..