Normalkh sengugut setiap Kali Dtg Bulan. Apa yg Boleh Consume Untuk Melegakan Keadaan Ini. Boleh Beri Pencerahan. Terima Kasih

Any supplements to avoid this to happen

1 Trả lời

Normal je. Sy stiap kali period senggugut tapi makin tua makin kurang. Tp kalau teruk sgt tu kena check la takut ada mslh lain. Cuba ambik evening primrose oil

4y trước

Saya tgh consume bird nest. Cuma lepas kahwin mkin kuat tp cuma sehari shj esok dh okey dh. Dptlah rehat sehari dirumah huhu..