Supplement mengandung

Supplement mengandung yang mana yang paling bagus?

9 Các câu trả lời

I amik neurogain (extra supplement)after 7month for my 2nd baby and continue 6bulan after bersalin.. I perasan baby I cepat pick up bile I ajar die, berbanding yg sulung.sakit pun x selalu. Kdg2 nampak creative idea die bila main toys, & more focus wpun baru 2 yr. I ada baca review, mostly yg makan neurogain, mmg baby bila di ajar senang dan mudah dapat. Or maybe sbb die girl😆😆😆pun boleh jadi juga..hehe

5y trước

Okay tenkiu

Yg paling bagus makan ubat yg kk provide. Macam saya, masa 1st trimester, kk bagi ascorbic acid, folic acid, vitamin b complex dan iron tablet. 2nd dan 3rd trimester, kk bagi iron tablet dan zincofer. Kita kne makan ubat2 kk ni tanpa skip. Kalau nak suppliment tambahan, saya cdgkn omega 3. Bagus utk perkembangan otak baby. Kurma pun bagus.

takde supplement yg khas untuk preggy. jumpa doc sis. selain tu jaga kesihatan,bersenam ,makanan yg sihat

Supplement selain ubat kk, kerap mkn kurma, kismis, badam dgn mnum air masak secukupnya☺️

Sy mkan kurma je sis..tak ambil supplement pun.. Tapi kalau sis nak consume tnya doktor dlu..

saya tak makan any supplement.pun masa hamil

Ambik yg klinik bagi je. Tu pun dah cukup utk baby 😘

5y trước

Sis, new obimin shja dh ckup ke?

Kena refer doktor dulu sis

Ambil yg klinik bg shj