Ade tak mumy2 yg consume minum suplement mase pregnant? Agak2 start brape weeks dh boleh minum suplement.. saya fikir nk try susu mamadil... #11weeks

Suplement ibu preggy

1 Trả lời

sy minum jus mamariam msa kndungan msuk 10w sbb alahan truk n hb low sgt.. alhamdulillah ada prubahan..sblum consume apa2 better sis consult ngn doc n nurse dlu..lg satu tnya smua detail ttng produk tu ngn seller btoi2..pastikn kt tau apa yg kt consume