Rasa down

Sumpah sy rsa down sgt2..dh 2 thun usia prkahwinn kmi.. Tp msih blum dikurniakan zuriat... Ye.. Yg bab rzki anak tu kmi fhm... Kmi redha jika blum diberi rzki... Tp kmi rsa down bila kwn2 yg dh kwin slps kmi trus diberi rzki ada anak... Sungguh kmi cembru... Kmi pun tringin nk merasa ada zuriat sndri... Lg sedih bila ada sorg kwn ni dia mcm perli sy dgn berkata "ala ko boleh la.. Bukn ada anak pun"...ya Allah... Mse tu x thu nk ckp mcm mna.. Hnya boleh diam je.. Nk je mse tu sy bls ckp.. Agaknya sbb mulut ko ni la ank first ko meninggal... Skrg dh ada anak kedua mcm berlagak seolah2 ko tu dh jd wanita yg sempurna... Tp sy x trluah nk ckp.. Hnya memendam je rsa... Tlong doakn sy dn suami ada zuriat sndri ye... Dn semoga wanita diluar sna yg menantikn zuriat juga ada rzki nti... Aminnnn

53 Các câu trả lời

org y sllu mengata org, ape y dia dpt ek? kalau x mengata org lain x blh ke? knp nk menyibuk hal org lain? sy jns x fhm lah manusia jns mcm nie.. lg2 makcik2 bwng.. xtahu ape motif dia.. xfhm knp dia org mcm tu...

insyaallah pasti ada selagi kita ada rahim pasti Allah hadirkan zuriat utk kita cepat atau lambat je ☺yg penting jgn putus berdoa sis , sy doakan semoga sis cepat dapat zuriat Aamiin Aamiin

Sabar ye sis..sy pun rezeki Allah bagi pregnant dalam keadaan sy fibroid..kalau sy jadi sis,sy tak install apps nie..sy install pas sy confrim pregnant..maaf ye sis utk tidak menmbah luka yang ada..

4y trước

betul..sy pun tnggu 1 thn 3bln bru lekat yg 2nd. sbb yg first gugur..sy dh install apps ni. tp lps gugur sy jd sedih dan sgt negatif. selama 10bln sy tnggu. sy buat biasa, dah tak check upt hari2, dah tak fikir or stress sgt tgk org lain ada bby ke tak. lps tu dpt tau prgnnt dkt 2 bln dh. (sy irregular period). lps tu bru sy tau..rupenye stress pn bleh effect jgk..jd sis positif ok..jgn fikir hal org lain.. 🥰

jangan stress sgt wak , fikir positive abaikan mulut celaka tu , ingat 1 je , selagi kite ada rahim selagi tu inshaAllah kite boleh memiliki zuriat sendiri, cuma masa cepat atau lambat je ,

Sabar ye sis..2tahun tu xlama sgat lgi pun..mgkin ad hikmah knapa Allah xbgi lagi..luangkan msa puas2 berdua dulu..ubatnya berdoa je sentiasa supaya Allah kurniakan sis n suami zuriat..

amalkan doa lepas solat..ya Allah izinkan aq mengandung zuriat suami ku..lpas tu kira hari subur ..mkn asid folik..😊semoga dipermudahkan segala urusan..aminn insyaallah ad rezeki...

kawan sye 10 tahun kahwin msih tak dpat anak ...kemudian dia try mamariam alhamdulillah kandungan dia sekarang dah 6 bulan ...cuba laa awak try ...tak salah kalau mencuba kan? 😊

kadang kala elok awak buang individu2 toksid dlm hidup awk. bergaul dgn org2 positif sudah. soal anak tiada siapa layak pertikai. ujian tu datang ikut kemampuan hamba-NYA.

kalau sis tak keberatan, boleh ambil set iktiar hamil shaklee. kalau sis nak tanya lanjut,boleh ws saya ya. www.wasap.my/601128891716 semoga ada rezeki sis nanti ya 🤗

Sis.. Sebenarnye Allah nak bagi sis berdua dngn suami lebih lama sis.. Nanti kalau dah ade anak tak dpt sweet macam tak ada anak.. Nikmati je masa2 berdua ni ya😍