Kencing kotor

Any suggestions untuk pulihkan kencing kotor.. saya baru 10 weeks pregnant. Mohon bantu 😭#1stimemom #bantusharing #advicepls #mommybuntu

25 Các câu trả lời

Saya dulu minum 100plus 2botol besar yg perisa original, air mineral besar satu hari 4botol, Dan seluar dalam selalu tukar pastikan kering. Mmg azab skit sbb asyik kencing tp sehari to dua hari dah okay Dan sembuh.

experience saya,minum air masak banyak2 dan habiskan antibiotik ikut masa ditetapkan. memang sakit sis kalau kena 😭 dah baik, jangan lupa minum air masak banyak2 k

Cuba banyak makan buah tembikai. Masa saya pregnent tak bole telan sgt air masak. Sy makan buah tembikai banyak kali kencing. Lg pulak tembikai banyak vitamin ye

hi.. sy pon kena mcm awak..just amalkn minum barli pnas2.. beli barli rebus kat uma..xyh ltak gula..hari2 mnum..insyallah lpas tu okay..

dh jmpa doktor blum? dlu msa pantang sy kena kencing kotor doctor bg ubat 2 hari trus elok. sakit tu msa nk kencing..cpt jmpa doktor

barli kosong bantu sgt2. tapi kalau kotor sgt better tanya doktor ambil ubat. takut nanti kena infection.

Banyakkan mnum air suam sis. Minuman kafein tu klau blh elakkan sbb tu pun slh satu faktor kencing kotor.

amalkan air lemon potong 3 hiris masuk dlm botol 2 liter..amalkan..sehari..hari..in sya allah..

mnum air bali setiap hari inshaallah akn nsih blk air kencing ti

Sy minum air lemon suam+barli... Kadang2 air kelapa muda...