Twin baby names

Any suggestion for twin girls name? Hirap magisip lalo dalawa 😆#firstbaby #1stimemom #theasianparentph

15 Các câu trả lời

Sky and Cloudy Phoebe and Phoem Allelli and Allexi Lhyra and Lhyka Evah and Avah Amayah and Sahaya Ashley and Ayesha Lola and Nana Wynonna and Alwynna Farrah and Amarrah Savannah and Ivannah Minnette and Millette Jennica and Annica Alessandra and Cassandra Czarina and Clarina Althea and Allona Renée and Rainee Jianne and Jirmaine Shannon and Shantal Dynah and Dwayne

Same here twin girls. Inuna ko maprepare ang baby names nila before anything else kse alam kong mahirap hehe. Nagbase ako sa hebrew names na may magagandang meaning.

Hailee and Kailee Samantha and Sabrina Georgina and Georgette Jade and Jem Hannah and Hanifa Kathnise and Kathrine Amaya and Ayana

Wow twins! 😍 London / Paris Ashley / Emily Haylee / Kaylee

Halaaa same tayi momsh im having twin girls din hehe

Shanelle and Sean Carl and Carlise Luis and Loisa

cassandra and czarina jessica and jeremia

Amayah & Amarah Janice & Janica🤗💞

bailey/ hailey madeline/ adeline

Janiya and Jiyana