set bersalin

any suggestion set bersalin yg xmahal n kesan tip top..set bersalin afiat ok x?

2 Các câu trả lời

Saya pakai set mustika ratu je..batu utk tungku pakai batu sungai turun dari adik beradik lain..saya xamik sebarang jamu sebab baby kuning lama..lagipun baby susu badan..emm kalau malam sebelum tido sapu losyen mustajab tiub merah tu kat betis then pakai stokin, and sapu juga bawah lengan..bengkung traditional mak yg ikatkan mmg xbole mngelat..mandi sehari sekali guna herba dari uncang tapi yg tu maaf saya xingat apa jenama yg pasti satu uncang tu bole guna 3x satu kotak ada 3 uncang saya beli 2 kotak mmg hari2 mandi herba tapi sehari sekali je..

sariayu