Susu formula

Sudah try 1. Lactogen - naik ruam 2. S26 - sembelit + berak darah 3. Similac lactose free - batuk + naik ruam 4. Dupro - batuk teruk 5. Similac Isomil - sembelit Buntu tak tahu nak bagi susu apa lagi 🥺 #firstmom #bantusharing #ingintahu #firstbaby

3 Các câu trả lời

Saya masa tukar susu anak ad naik ruam and berak berair siket. Tapi saya bagi jer seminggu lepastu dia hilang sndiri ruam tu and berak pn ok . Mybe Permulaan tukar susu memang akan ad effect kt dia teruskan aje kasi kot sbb dia nk serasi kt badan dia tpi kene monitor sngt2 slalu check anak ok k x. if nmpk pelik sngt bawak klinik . Lain anak lain ragam . Try and error ye

-Enfalac gentlease -Dutchbaby -Anmumlac

morinaga