Garis 2 tapi samar²

Sudah dua kali Chek hasilnya sama Mengandung ka atau tidak

Garis 2 tapi samar²
19 Các câu trả lời

positive tue sis...saya pun mcm tue...lepas few week buat balik terus satu line jer ..saya beli yg clearblue buat tulis 3+...terus g scan...nampak dh babynya...makan folic asid yer

4mo trước

macam mana boleh terang, kemudian 1 line je?

Sy pon mcm ni sis.. tapi masa tu sy beli yg murah dekat shopee.. sekali beli dip n tell.. terus pekat dua2 line tu.. try upt lain pulak sis.. acid folic jgn lupa mkn ya..😘

1y trước

Alhamdulilah sis terima kasih 😊

Rasanya positive. kalau tak sempat nak g beli upt jenis lain . Boleh pakai upt jenis yg sama tp bt waktu pagi.. kencing pertama waktu pagi.. HCG tinggi masa tu

Sy pun awal2 guna yg ni cek pun samar2. Tggu lg 2 minggu cek balik. 2 line pekat. 🥰 Positive ni sis. Tahniah. Jgn tinggal folic acid ye

ya .. sama mcm mula2 sy test ..mmg kabur mcm ni .lama2 terang .. cuba test lagi 3 hari kemudian

kakak sya pun line smar2 mcam ni,sya ckp seminggu 2 minggu repeat check blik,guna clear blue..

insyaAllah..positif..sy pun mula2 mcm ni..masih baru..lama kelamaan akan terang juga..tahniah mama

1y trước

Alhamdulillah terima kasih

cuba pakai upt dip&tell ataupon digital clearblue. kalau ikot kan +ve

positif sis.. blh try repeat lg guna jenama lain n jarak dlm 1-2w lg ya

inshaAllah positive, boleh ulang test selepas 1 hingga 2 minggu