Upt positif tapi samar

Assalamualaikum. Saya nak tanya, ada yang pernah dapat result macam gambar ni dan hasilnya mmg betul2 mengandung? Saya ttc 2 tahun 6 bulan.

Upt positif tapi samar
1 Trả lời

Baru delay period ke? Better repeat sis setiap 48jam. Kalau betul pregnant, line akn makin pekat.

3y trước

Alhamdulillah saya dh repeat upt dan makin jelas. td pergi scan di swasta baru 4 week 2 day. doakan saya ya. sbb pernah gugur sebelum ni. harap kali ni selamat dgn jayanya 😊