Tiada Alahan

Sudah 7 Week Tapi Tiada Alahan Apa² Normal Ke..Ada Yang Pernah Alami & Ikut Kata Yg Berusia Boy😁

17 Các câu trả lời

alhamdulillah Puan..tiada alami alahan.Tahniah jg Puan atas kehamilan.Mcm sy dlu mmg takde alahan active kesana sni buat kerja rumah semua.tapi sygnya Allah ambil diusia kandungan 7mggu.Kali ni pulak mmg alahan allahurabbi maha mencabar melepek lngsg tak boleh buat apa.smpi usia kndngn msuk 5bln bru ok skit.Apapun sy doakan Puan sihat baby sihat.Jg diri baik² Puan,jg pemakan❤️

sy sblom tau pregnnt pn xada alahan , shat kuat je siap blh g bcuti dkt lngkwi bjln sana sini , smua aktiviti buat .. bila blik rmh dmm pns ingtkn sbb perubahan cuaca pegi klnik pregnnt dh 8w+ .. blik dri klinik tu bru alahan teruk smpai 4bln lbh .. dpt babygirl 🤭

Alhamdulillah klau puan takde alahan. Jangan diminta , sebab kalau dah dpt alahan, ya Rabbi semua benda xboleh buat. Sy anak first mabuk sampai 6bulan, yang kedua alhamdulillah takde alahan. Bersyukur sgt. Kalau ade alahan tu kuatkan diri ya puan ☺️

normal,jgn dminta sudah😁...Ada awal trim x rse,ptnghan atau hujung baru ad rse alahan..ada org dari awl smpai nk bslin ada alahan.sy awl trim alah,msuk second trimester hilang dah,selera mkn pulak naik😁.sy dpt boy..

Alhamdulillah. Sy pun 7week nd takda alahan . Anak first dulu boy, tapi teruk gak alahan muntah smpai takleh keje . yg kedua ni harapnya berterusan laa takda alahan 😁😂

Alhamdulillah..sy ank sulung xda alahan..dpt bby girl..skrg tgh prggy dh 8 week..xda alahan jgk..cuma awal tau yg prgnt tu ja mual2 ckit..skrg xdk rsa apa..😊

sye dah 16w pon xrse pape bdn pon cergas je hehehe alhmdulillahh so far ok n hopefully ok smpai tiba kelahiran nya kelak aminnn

Saya 1st trimester xde alahan, tetiba masuk 2nd trimester ni, macam-macam pulak alahan nya. 😂 sabo je laa

Sama la saya pun tiada alahan, saya belum check lagi gender baby🥰 alhamdulillah Allah permudahkan

sy anak first . Alhamdulillah dari mula mula mengandung sekarang dah 32 week takde alahan .