38w 1d

Subuh2 dh msuk emergency sbb demam n selesma? preggy ank2 sblum ni x prna demam.. Ada x mommy yg prna demam msa preggy? Dokter suru msuk wad x??

2 Các câu trả lời

sy demam masa tgh meneran. doktor detect demam masa tu. lahir2 je anak sy kena on antibiotiok 5 hari takut kena jangkitan kuman. sy ulang alik dr rumah ke hospital nak tgk dia, bagi susu masa tu. dkt seminggu baru boleh bawak balik baby.

Sye demam 37w,,b'salin ari tu baby kene admit sbb kuman demam b'jangkit kt baby.kene on antibiotik seminggu