semoga positive 💪💪💪

Subhanallah..actually bulan ni sibuk nak kuruskan badan, minum detox byk kali...pastu minum air nenas utk kurangkan selera makan. Tiba² one day, mcm terdetik hati nk test upt... Mula² dpt upt samar. Harini alhamdulillah terang sikit drpd 2 hari lepas. Rasa risau sbb byk minum detox dan air nenas bulan ni..pastu mkn durian berbijik².. doakan sy k korang..semoga doa yg baik kembali pd awk... ❤

semoga positive 💪💪💪
2 Các câu trả lời

maaf puan..sy nak bertanya, kandungan puan ok tak masa tu? sbb sy tgh alami benda ni skrg. nk kuruskan bdan, tup2 hamil..tp dh minum dn mkn mcm2 utk kurus.

Tahniah puan..insyaAllah semoga puan dan baby sihat.

3y trước

Aamiin.