Assalam..nk tanye siape ade pengalaman bersalin di hsptal bsr melake waktu2 locdkwn ni

Suami blh tlg daftar n tlg discaj ke atau semue kite sndiri? Harap ade yg sudi share pngalaman bru² ni🙏🙏🙏

3 Các câu trả lời

Utk daftar dgn discharge tk silap suami boleh tolong. Tp utk teman tu ada terbaca kt sini dgn kt ig docmummy22, suami kena join kursus peneman yg dianjurkan oleh hospital baru boleh teman kt labour room.

2y trước

Kursus tu tk semua hospital ada, rasanya tu kt Melaka.

maaf puan sy tiada pnglmn bersalin d sana.sy bersalin d selangor..mg smuanya baik shj dan dpmudahkan segalanya..aamiin

sy dh lame bersalin sis..anak dh 2 bln pon😂,2la sblm² ni suami teman yah kursus skarg plk mcm²...