😍 2 Langkah, 2x Lebih Berkesan! Bye Stretch Mark Degil! 👋

Mama's Choice tampilkan dua produk terbaik dalam hilangkan kesan regangan dengan cepat dan selamat! 😍 Hanya dengan 2 langkah iaitu sapukan 1️⃣ Stretch Mark Serum pada kulit dan akhiri dengan menyapu 2️⃣ Stretch Mark Cream dan urut kulit anda dalam gerakan ikut arah jam sehingga produk meresap ke dalam kulit. 🙌 BOOM! Kulit anda akan kelihatan lebih lembap, glowing, anjal dan paling best sekali anda akan lihat 72% daripada stretch mark anda akan mula pudar seawal 30 hari pemakaian! Serius lah?! 😲 Tak tipu, Mama! Kami sudah pun jalankan kajian pada komuniti Mama dan ianya terbukti berkesan! 💗 Berminat? Jom dapatkan sekarang di link ini! Psstt... Jangan lupa pakai baucar tau 😉 https://bit.ly/3rC6VG5

😍 2 Langkah, 2x Lebih Berkesan! Bye Stretch Mark Degil! 👋
7 Các câu trả lời

saya start pakai stretch marks cream kt badan sblum kawin lg, antara produk yg paling best, dh cuba bnyk brand semuanya xblh lawan brand mama choice, menyerap n ringan je,, mula² tau preg start pakai kat tummy sampai la hari ni 30w dh mula nampak stretch marks 🥺. rupanya kalau baby besar tapi perut kecik akan jd jgk. so skrg sy teruskan pakai serum n cream stretch marks 3x sehari. semoga dpt hilang lps baby keluar nanti. kena rajin pakai kalau nk cantik. utk mommy² kat luar sana sy recommend dua item ni. ❤️

da pakai kedua duanya tapi tak nampak kesan .. kenapa erk hmm

1y trước

memang susah nk nampak kesan tu, sy dh bertahun² pakai semua jenis brand sy guna pn still ada juga, lebih 5botol guna cream mamachoice bru nampak perubahan , tu pun xhilang sepenuhnya. cumanya stretch marks sedikit pudar n kulit jd anjal, lembut je, kena rajin sapu je sis. 3x shari lagi bagus.

mcm mana nak guna voucher

Wahhh 🥳🤰🏻

👌🏻

okay!

👌