Suami suka ajak anak saudara lelaki tinggal sekali

Stress nya. Tak tahu nak luah kat sape. Sejak mula berkahwin suami suka ajak anak saudara lelaki nya tinggal sekali. Mula2 sorang. Lps tu ajak lagi 2-3 orang. Kadang rasa mcm saya ni duduk rumah bujang ke rumah saya. Dulu saya bekerja. Jadi saya bukan 24 jam kat rumah. Jadi saya tak terasa sangat. Sekarang saya dah ada anak dan tak bekerja. Ruang tamu memang 'port' saya anak beranak habiskan masa. Baring2 sambil menyusu anak. Saya rasa tak selesa bila anak2 saudara lelaki saya ada. Bila saya suruh cepat2 cari rumah sewa lain utk anak buah dia tinggal. Katanya saya ni tak boleh saudara dia nak menumpang. Saya ni tak boleh menolong bg mereka menumpang. Kalau sekali dua tkpe. Ni dah byk kali. ??

12 Các câu trả lời

Kalau anak saudara perempuan takpe lagi 🤦🏻‍♀️. Maybe sis boleh cuba slow talk dgn husband. Mention ttg susah nak susukan anak, ttg aurat.. Mudah2an suami sis faham. Semoga dipermudahkan urusan ye sis. Allahumma Aamiin 🤲🏻💕

Klau full time hw sgt2 la xselesa even kerja pun sama.. Tmbah2 klau yg smoker stress berganda2.. Aurat lagi nk kena jaga.. Blh slow talk ngn hb.. Tumpang xsalah klau smntra cri umh sewa.. 2-3 org blh dh kongsi duit sewa umah..

Kena bincang dgn suami elok2 dia. Terangkan kenapa sis Tak selesa. Suami ni kadang2 kalau kita luahkan apa kita rasa pasal family dia, mesti akan jadi gaduh. Memang kena bincang betul2 dgn suami. Bagi betul2 faham.

aduii si suami pun..bnda2 cmni very simple kot isteri pulak nak kena explain or ajar ye..tp mgkin jgk la ada yg masih x faham.sis try la bincang lg skali dgn suami tu..fahamkan dia..

Sangat tidak bagus. Sepatutnya suami sis kena faham sebab ia ganggu Hubungan intim kamu berdua. Tak senonoh sis menyusu Depan anak buah suami sis. Takut mereka terangsang .

Huhuhu laki die ni dok sensitif ke. Mntang2 ank branok die. Dh tau si isteri dok selesa, patutnye kne bgtau la. Geram pulok aku.

Bersuara la sis demi kebaikan rumah tangga sis Dan kebajikan anak sis.

Mna blh mcm tu. Xde privacy nk susukan anak apa smua

adoii susa juga mcm tuu hrp dapatlaa setelkan

Aiyooo suami kena paham aurat kita 😅