Kenapa confinement lady mahal?

Stress bila fikir bayar confinement lady 14 hari harganya nak dekat sama dengan sebulan gaji. Ada contact tak yg boleh bagi arrangement yang ok area KL?

2 Các câu trả lời

Aaahhh mahal kn.. Area kl Selangor ni.. Sy pun plan nty bln2 bsalin nk hired confinement lady jek.. 14hri dlm 2k lebih. Huhuu

5y trước

Huhu yeke.. Saya ni anak first.. 😅😅 Ddok jauh plak dgn keluarga.. Keje at sarawak.. Nk balik semenanjung satu hal agi ni.. Huhu.. Berkorban apa saja laa nnti.. Huhu

Kannn..... Mhal sgt