Sembelit💀💀

Start pregnant asyik kena sembelit jer. Jagalah makan macam Mana masih jugak sama. Ubat doctor bagi pun Tak jalan, kadang2 4 Hari Tak poop boleh buat perut jadi sebu. Makan banyak sayur Dan buah pun sama.. nak buat Macam Mana??? Paling sadis bila membuang boleh berdarah..sakit sangat😢😢😢 Stress

16 Các câu trả lời

Sama la , kalau nak membuang takut sangat sebab sekarang dah 36weeks . Lepas membuang je mesti berdarah

minum susu anmum..2 kli sehari..pgi dn mlm sbelom tidur..insyallah..elok je nk membuang..tkde sembelit

mmbuang kuar drh tu kne rujuk doc sis dan mmg nrml ibu preg smbelit..sume ibu preg mgalami nye sis

3y trước

dah jumpa doctor and check...saya punya dubur yang Luka sebab poop keras Dan bila teran keluar besar..doctor bagi syrup tuk lembut najis dengan ubat sapu dekat dubur tu jer ..😢

cube mkn betik...kadang2 bawaan baby...bab sy pon kne mcm tu jgak...sakit...hihihi

bli dulcolax pil lembutkn najis mudah nk membuang... xde mslh sembelit👍

sy pernah kena,nk buang air besar tiba² kua darah😩