Susu lembu atau susu kambing ?

Start dr awal prgnancy, sy memang minum susu kambing and quite mahal laa brand sekian2 tuu .. Sy ada request sample ammum dan juga similac .. dua² sy mnum rasa masin sikit, similac lps mnum muntah dan terus membuang .. Perut agak memulas .. Sy nk tanya, kalau jd mcm ni, mmg susu tu tak kena dengan saya ke mcm mna ? So next sy nk try susu kambing karihome .. Hopefully okay dgn saya 😊😊

1 Trả lời

Mungkin puan alah susu lembu/ lactose intolerance / Gula tambahan mcm saya. Saya minum susu kambing DKE sbb no sugar less carbohydrates. Sesuai dgn saya. Kari home pun ok dgn saya, pernah minta sample kari home.

2y trước

https://karihome.com.my/zh-MY/sample.php Request sample ada je di website Karihome. DKE brand susu kambing. Tak popular pun. 😅 Saya beli di Lazada. Seller: Alor.