Husband boleh teman di wad?

Start 1 Mei kiranya husband dh boleh teman d wad? #ingintahu #firstbaby #pleasehelp #bantusharing

Husband boleh teman di wad?
11 Các câu trả lời

Sya dri tahun lepas boleh je suami teman kn masuk bilik operation dan jaga sya kt bilik wad.. Sya bersalin kt swasta, bila nk ikut suami jaga sekali kena book room untuk 1 orng.. Tk boleh yg kongsi bilik tu.. Tp berbaloi la, boleh kawan kn masa bersalin hehe.. Dh penat bersalin ada orng tunggu

2y trước

swasta memg la boleh 😅 bayar pun mahei

Tak silap saya, manamana hospital gov dalam ward bersalin husband boleh datang masa melawat je. Dalam labor room yang dibenarkan teman. Husband tak boleh teman bermalam dekat ward bersalin sebab ada ibu ibu lain.

depends atas hospital sis. kalau boleh teman dkt LR je. wad still xblh masuk. nk hntr brg pon, kne bg kt guard. tp sblm masuk LR tu husb kne swab test dlu. 3 hari valid

Putrajaya husband dah boleh melawat... Kne beli test kit buat depan guard dan lengkap dua Dos Vaksin serta result Negative baru boleh masuk.

betul ke ni??? semua hospital atau setengah je? kalau hospital besar penang boleh ka suami masuk? sb dulu nurse ada bgtau suami takleh masuk/melawat.

2y trước

kalau boleh masuk melawat, alhamdulillah lah. sb ritu nurse ada bgtau penang tetap tk boleh. suami boleh teman dlm LR pun dh rasa seronok dgar.

kalau mcm tu Alhamdulillah...lps raya awal bulan 6 bersalin saya ni bertemankan mr shuben

2y trước

wah...sama bulan kita bersalin

maaf bertanya,,jika husb blh teman bersalin,,tqpi perlu ada ap2 syarat ke??

2y trước

kena swab dlu..ada srt kena bg jg

Ah gembiranya kalau husband boleh teman kat wad.

2y trước

Alhamdulillah… Tak sabar nak bersalin🥰

HTAR Klang suami dah boleh teman ke ya?

Alhamdulillah..saya due bulan 7 ☺️